Til kommende sesong dobler vi kapasiteten på snøproduksjonsanlegget!

Ved hjelp av gode støttespillere har vi i høst investert i mer rør, pumper og snøkanoner for å kunne doble kapasiteten på snøproduksjonen vår. Utviklingen av Stavtjørn Alpinsenter er en kontinuerlig prosess, som har tatt, og kommer til å ta flere år. Dette er et stort steg for oss, mot målet vårt om å kunne tilby stabile forhold fra desember til mars.

Sammen med en del andre forbedringer vi har foretatt oss rundt  om i anlegget i høst, har vi stor tro på at dette fører til at vi kan komme i gang tidligere med sesongen, og holde åpent lenger. Snøkanonene kommer på plass nå i november og vil stå klare til å produsere snø så fort det blir kaldt nok.

En annen nyhet som kan nevnes er en ny løype hvor vi planlegger noen litt mindre hopp og kurver, for de som syns at parken er litt i største laget.

Vi har også fått inn nye snowboardsko fra Vimana, så nå kan en leie fullt Vimana snowboard utstyr i skiutleien!

Husk at frem til den 22. desember har en muligheten til å kjøpe sesongkort med 15% rabatt på ordinær pris. Sesongkort kan kjøpes i nettbutikken på vår hjemmeside. www.stavtjornalpin.no

Det er ledige vognplasser både på campingplassen til alpinsenteret og på Stavtjørn Vintercamping som starter  opp igjen sin virksomhet denne sesongen. Ta kontakt for å få en plass til campingvogn før sesongen.

Ønsker en hytte i stedet for campingvogn er det også flere muligheter til å skaffe seg hytte som er innflyttningsklare til sesongstart. Ta en titt på www.finn.no.